Meer over mij

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!
Ik ben ook benieuwd naar jou, dus mail of bel me gerust om alvast eens kennis te maken.

Toen ik 23 jaar was en begon met mijn eerste baan, voelde ik me alsof mijn hoofd los stond van de rest van mijn lichaam. Emoties voelde ik bijna niet, alleen als uitbarstingen. Ik begreep niets van mezelf, maar ik besefte wel dat het niet goed met me ging.

Via een therapeute kwam ik terecht bij het Centrum voor Leven en Intuïtie, waar ik het contact met mijn gevoel weer langzaam terugkreeg. Puur op intuïtie startte ik met de opleiding tot yogadocent, waar ik mijn lichaam weer begon te voelen en beter begon te leren kennen.

Negen jaar geef ik nu yogales in mijn eigen praktijk. En daar is het begeleiden van mensen min of meer vanzelf bij gekomen. Mijn coachingopleiding bij het ITIP heeft dit meer ‘officieel’ gemaakt en zorgde dat ik van coachen ook echt mijn vak kon maken.

Persoonlijk

[hier komt nog wat meer persoonlijke informatie – mijn website is nog in aanbouw]